Om Oss
Når Noen Dør
Ved Dødssfall
Etter Dødsfall
Linker
Kontakt Oss

 

Etter dødsfall

 

IsfjordenEtter en begravelse eller bisettelse er det noen praktiske gjøremål.

Takkeannonse

De fleste bruker lokal avisen til å takke for deltakelsen i forbindelse med begravelsen.
Noen skriver også personlig takkekort.


Sorgen - veien videre

Når vi mister noen som står oss nær, skjer det noe med oss. Livet blir forandret. Vi opplever det å miste våre nærmeste veldig forskjellig, og har derfor ulike behov på veien videre.

Livet fortsetter, og om man vil eller ei må man ta det neste steget selv. Mange opplever usikkerhet i forhold til venner og bekjente som har hatt dødsfall i familien, og det kan derfor være vanskelig å ta kontakt. De aller, aller fleste setter likevel stor pris på et håndtrykk, et smil eller en klem.


Mange opplever at man trenger venner mer enn noensinne når man mister noen man er glad i. Noen ganger kan døden komme brått og uventet. Man kan reagere på forskjellig vis. Noen med gråt og smerte, sjokk og fortvilelse, andre kan oppleve fornektelse og maktesløshet.

Det finnes personer i lokalmiljøet som kan kontaktes, dersom man føler behov for profesjonell hjelp i sin sorg; Diakon Rune Singelstad som er å treffe på kirkekontoret på Åndalsnes, prester, helsepersonell, sorggrupper eller andre medmennesker. Begravelsesbyrået kan gi mer informasjon om dette.


Gravmonument

GravsteinI dag finnes det en mengde forskjellige aktører og ikke minst monumenter på markedet.
Vi i begravelsesbyrået står selvsagt til disposisjon med råd, informasjon, materiell og eventuelt salg av gravmonument.

Vår leverandør har vært i bransjen siden 1904, og er landets største leverandør. Nedenfor finner du linken til deres hjemmeside.

Se link: Eide Stein AS

 

 

 

 

(C) Rauma Begravelsesbyrå AS 2009 - Mittet Design Oppdatert 21.08.2009

 

Om Oss I Når Noen Dør I Ved Dødsfall I Etter Dødsfall I Linker I Kontakt Oss